Nyhed

Top 3: De her artikler var de mest læste i 2022

Fagbladet DANSK POLITI ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Gennem 2022 har vi lagt rigtig mange artikler omkring politiets arbejdsforhold og -vilkår ud her på hjemmesiden og på vores sociale medier. Nogle fanger naturligvis jeres interesse mere end andre. Men hvilke? Det kan du blive klogere på her - og få mulighed for at læse eller genlæse dem. ​

top-3

Her kommer en top-3 over de mest læste/populære artikler i 2022 - målt på interaktionen på DANSK POLITI's Facebookside.

Vi kan afsløre, at vi har en klar vinder, en sikker 2’er og en delt 3. plads.

1. Det opslag og den artikel, der i 2022 fik størst opmærksom fra jer i form af reaktioner, delinger, klik på links samt rækkevidde, var et opslag fra den 4. juli med link til denne artikel, som desværre blev til på en tragisk baggrund:

https://dansk-politi.dk/.../politiforening-har-vaeret-saa...

2. På en andenplads kommer et opslag, der linker til en artikel om et emne, som mange sikkert har kunnet relatere sig til i deres arbejde. Det handler om moralsk stress:

https://dansk-politi.dk/.../verdens-bedste-arbejde-paa...

3. Tredjepladsen for artikler, som har fået stor opmærksomhed fra jer i form af delinger, likes med videre, skal deles mellem tre artikler.

Den ene er et personportræt af Dorte Pilegaard.

https://dansk-politi.dk/.../liv-politiet-man-skal-selv...

Den anden handler om ønskerunder, og om at føle sig stavnsbundet.

https://dansk-politi.dk/.../oenskerunder-mange-politifolk...

Den tredje er om FUT – et vellykket pilotprojekt mellem politi og psykiatrisk personale, der rykkede ud sammen, men som alligevel blev parkeret i mange kredse, da projektpengene løb ud.

https://dansk-politi.dk/.../politi-psykiatri...

Glædelig jul og godt nytår fra redaktionen ☺️