facebook twitter
Digitalt
_BOS0288.jpg

Den ny verden

Nicolai Scharling /redaktør - Velkommen til det ny dansk-politi.dk. Et opdateret digitalt univers, som skal styrke fokus på politifaget, samfundsudviklingen og politiets rolle i ind- og udland. Fagbladet DANSK POLITI skal være det niche-medie, som kritisk dyrker politiets virkelighed i en verden af breaking news, konfliktforelskelse og lynglemsel. Vi vil fremover lægge langt større vægt på digitale nyheder, vidensdeling og også interaktion – ligesom vi vil geare op for brugen af sociale medier.
Det ændrer ikke ved, at det trykte blad stadig har en væsentlig rolle, men det er kun en del af en større helhed og mulighed for at komme til orde på politiets vegne.

Læs mere

Om bladet

Politiets eget uafhængige fagmagasin.

Redigeret og skrevet af journalister.

 

DANSK POLITI redigeres og skrives af uddannede journalister fra Politiforbundets informationsafdeling.

Magasinet prioriteres efter redaktionelle principper - herunder åbenhed og klare krav til troværdighed. 

Vi ønsker ikke at falde i den sædvanlige fagbladsgrav - nemlig at man risikerer kun at levere den halve sandhed.

Vi leverer politiets sandhed - hele sandheden.

Og vi leverer også gerne sandheden til politiet - selv når den gør ondt.

Magasinet er under løbende udvikling, og vi har den klare målsætning, at vi også skal sætte en dagsorden i den politiske og samfundsmæssige debat. Det kræver troværdighed.
 

DANSK POLITI udkommer seks gange årligt i ca. 15.000 eksemplarer og læses og citeres flittigt på landets stationer, ved køkkenbordene og på såvel Christianborg som på landets nyhedsredaktioner.

Er du medlem af Politiforbundet og modtager du IKKE bladet med posten, så kontakt os venligst på: blad@politiforbundet.dk

Send din historie

Indlæg og artikelforslag modtages med stor TAK. 
Du kan sende dem til os på mailen: blad@politiforbundet.dk